Medlem

Vill du bli medlem i Svenska OK-jolleförbundet

Skicka ett mail till svenska.okjolleforbundet@gmail.com innehållande; namn, adress, epost samt telefon (frivilligt).

Medlemskapet registreras när medlemsavgiften om 300kr är inbetalt på OK-jolleförbundets Pg 440420-8

Glöm inte att skriva ditt namn på inbetalningen!

Välkommen!

Hantering av personuppgifter

Svenska OK-jolleförbundet behandlar personuppgifter som rör sina medlemmar. Dessa uppgifter innefattar namn, adress, epost, telefonnummer och segelnummer. Utöver ett medlemsregister som används för att kunna skicka ut information till medlemmarna finns ett register över båtarna (giltiga mätbrev) och dess ägare samt ett register över personliga segelnummer. De två senare registren finns på hemsidan som information för medlemmarna och andra intresserade. På hemsidan publiceras även resultat som innefattar namn, segelnummer och klubb. Bilder från regattor och andra event publiceras också på hemsidan. Inga personuppgifter lämnas till tredje part. Registren hanteras säkert av styrelsen samt båtregisteransvarig.

En medlem eller tidigare medlem kan när som helst begära att få veta vilka uppgifter som förbundet behandlar om sig genom att kontakta förbundet på epost, svenska.okjolleforbundet@gmail.com.

I medlemsregistret behandlas uppgifter för aktiva medlemmar samt tidigare medlemmar för de två senaste åren. Detta för att de ska få utskick om att aktivera sitt medlemskap igen om intresse finns. Medlemmar som aktivt kontaktar förbundet för utträde eller informerar om att de inte önskar få erbjudande om nytt medlemskap tas bort från registret.

För att kunna vara medlem i Svenska OK-jolleförbundet krävs att ovan policy för behandling av personuppgifter accepteras.

Information från styrelsen

Protokoll från årsmötet i Sandviken, september 2021 kan laddas ner här.

Protokoll styrelsemöte 1-2022

Medlemsshop

OK pikétröja, vit med märke på bröstet. Finns endast i storlek M.
Beställ genom att maila till tomas@skeppmark.se och ange storlek och adress. Betala in 390 kr/st inkl. porto till OK-förbundets PG 440420-8 så kommer tröjan med posten.

OK jolle BIB att ha utanpå flytvästen så man inte fastnar i remmar etc. Tryck på fram- och baksida. Pris 225 kr/st.
Beställ genom att maila svenska.okjolleforbundet@gmail.com. Betala in på förbundets PG 440420-8 så kommer den med posten, porto ingår i priset.

Tygmärke OK-jolleförbundet diameter 70 mm att fästa på tex. kläder eller väskor. Pris 50 kr/st.

Beställ genom att maila tomas@skeppmark.se och betala in på förbundets PG 440420-8 så kommer det med posten, porto ingår i priset.