Kieler Woche 2015

Svenskarna kanske var få till antalet men visade ändå vart skåpet skall stå resultatmässigt på årets Kieler Woche! Sverige representerades av Ingmar Jansson SS Kaparen, Hans Elkjaer Varberg SS och Thomas Hansson-Mild SS Kaparen.

Hans

Hans Elkjaer visade redan i första segling att han är att räkna med. Hans ide med att hålla sig i närheten av gammal erfarenhet betalade sig när han slutade 2:a efter  Jørgen Lindhardtsen. Hans vidare seglingar höll sig kring 20:e plats vilket inte är dåligt med tanke på den skara seglare som var på plats. Hans slutade på en fin 17:e plats!

 

 

 

IngemarIngemar Jansson krigade tappert i nya nya Sota. Ingemars resultat var lite mer spridda med ett topp resultat på en 11:e plats. Totalt slutade Ingemar 24:a av 44 anmälda båtar! När han har landat i nya båten, blir han farlig i vilket sammanhang som helst!

 

 

 

 

thomasAtt kunna ta ett break ifrån OK segling på topp nivå och bara komma in och ta den ena topp placeringen efter den andra är beundransvärt! Thomas Hansson-Mild är en naturbegåvning när det gäller OK-Jolle segling. Kieler Woche var inget undantag! Thomas hittade sin harmoni i sin segling och kammade hem toppreslutat i serien. 3 spikar i det sällskapet! Thomas slutade på en beundransvärd 2:a plats endast 1 (!) poäng efter vinnaren Charlie Cumbley ifrån Storbritannien!

 

 

 

Mer info ifrån Kieler Woche: Klicka här!