Nyhet införs! Top 10 Sweden

För dekal top tenatt göra OK-cupen ännu mer attraktiv och höja statusen ytterligare införs från och med i år Top 10 Sweden. De som efter denna säsong är rankade bland de 10 bästa i Svenska OK-cupen kan under hela nästa år stoltsera med att ingå i den attraktiva gruppen Top 10 Sweden.
Som bevis för detta kommer de 10 bästa i Svenska OK-cupen 2016 att tilldelas en dekal som kan fästas på båten (se bild). Denna utmärkelse är årlig och för varje år blir det en ny dekal med nytt årtal och i en ny färgkombination. De som blivit tilldelade utmärkelsen Top 10 Sweden kommer synas tydligt på förbundets hemsida. Även de som ligger topp 10 under pågående säsong kommer att lyftas fram synligt på hemsidan.
Det är förbundets förhoppning att denna satsning leder till att det skall vara attraktivt och kännas exklusivt att komma bland de 10 bästa och få möjlighet att kalla sig Top 10 Sweden. Så kom igen nu, upp till kamp om Top 10 Sweden för 2016!